Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:SkateNL zet schaatstalenten in de schijnwerpers
yvgtf.nl | | Nieuws

SkateNL zet schaatstalenten in de schijnwerpers


Het Yvonne van Gennip Talent Fonds en SkateNL Magazine zijn, vanaf het schaatsseizoen 2022/ 2023, een samenwerking aangegaan om talenten (onderdeel van de pagina 'Talentboek schaatsen') in de schijnwerpers te zetten. De focus ligt op talenten uit het langebaanschaatsen, marathonschaatsen. shorttrack en kunstrijden. 

Het grootste schaatsmagazine van Nederland fungeert als uithangbord voor de schaatstalenten die onderdeel zijn van de crowdfundpagina 'Talentboek Schaatsen'. In elke editie van SkateNL krijgt een talent het podium middels een interview. Het SkateNL Magazine wordt voor, het vijfde achtereenvolgende schaatsseizoen, uitgegeven. 

SkateNL Magazine is het grootste schaatsmagazine van Nederland, en gratis verkrijgbaar op de Nederlandse ijsbanen en bij de betere schaatswinkels. SkateNL Magazine verscheen voor het eerst in het najaar van 2017. In het blad is aandacht voor de disciplines langebaanschaatsen, marathonschaatsen, shorttrack en kunstrijden. Elke winter verschijnen zes edities, van oktober tot en met maart. In alle edities staat een schaatstalent van Talentboek Schaatsen in de schijnwerpers. Houd het dus in de gaten. 

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees dan verder via: https://www.skatenl.nl/nieuws/algemeen/319450/yvonne-van-gennip-talent-fonds-in-de-bres-voor-talenten