Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Talentboek donaties gaan over de 3 miljoen
yvgtf.nl | | Nieuws

Talentboek donaties gaan over de 3 miljoen


Talentboek is hét crowdfundplatform van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. In de afgelopen jaren is ondertussen al meer dan 3 miljoen euro opgehaald via dit platform. 

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds biedt talenten de kans om aan de slag te gaan met een gratis crowdfundcampagne om zo financiële middelen te werven voor hun sportieve doelen. Crowdfunden bij het Yvonne van Gennip Talent Fonds is gratis en 100% van de donaties gaat naar het talent!

Yvonne van Gennip: “Als jong schaatstalent had ik het voordeel dat ik mij geen zorgen hoefde te maken over de financiering van mijn topsportcarrière. Hierdoor kon ik mij zorgeloos focussen op mijn ontwikkeling in de sport. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mijn drive is om het voor ieder kind met talent mogelijk maken om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, ongeacht de financiële situatie. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is een mooi middel voor talenten om te leren ondernemen en zichzelf te ontwikkelen als persoon. Wij bieden diverse handvatten die nodig zijn om topprestaties te kunnen leveren. Wij zijn trots en blij dat ons platform zich heeft bewezen en al veel talenten heeft kunnen helpen. Ondertussen stralen diverse topsporters op wereld- en Olympisch niveau. Het is geweldig om te zien dat zij vroeger, via Talentboek, een crowdfundactie hebben opgezet om hun dromen na te jagen!”

Ben je talent en wil je ook crowdfunden? Begin jouw campagne op Talentboek

Wil je partner worden en ook een steentje bijdragen aan het GOUD van de toekomst? Stuur ons dan een bericht via . De huidige talenten hebben de steun hard nodig.