Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Yvonne is vriend van de VriendenLoterij
yvgtf.nl | | Nieuws

Yvonne is vriend van de VriendenLoterij


De VriendenLoterij steunt het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Yvonne steunt de goede-doelen-loterij als vriend.  Yvonne: "Dankzij de VriendenLoterij kan het Yvonne van Gennip Talent Fonds veel talenten helpen die anders door onvoldoende financiën af moeten haken. Daar zijn wij heel blij mee. Talent mag immers niet verloren gaan om financiële redenen."

Van de inkomsten van de VriendenLoterij geeft de loterij 50%, te weten ruim € 58,9 miljoen in 2017, aan goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Deelnemers aan de loterij kunnen daarbij zelf aangeven welk doel ze willen ondersteunen. Bij een inschrijving via deze link gaat 50% direct naar het Yvonne van Gennip Talent Fonds.

Dankzij de bijdragen van de deelnemers aan de VriendenLoterij kan het Yvonne van Gennip Talentfonds jaarlijks vele talentvolle sporters ondersteunen. Zo worden kinderen met sportambities binnenboord gehouden en krijgen zij de kans hun grote droom werkelijkheid te laten worden.

Lees meer over Yvonne als vriend van de loterij op de website vande VriendenLoterij. Of nog beter, speel mee met de VriendenLoterij en steun het fonds.