Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Uitnodiging: Feest voor Talent
yvgtf.nl | | Nieuws

Uitnodiging: Feest voor Talent


Op donderdag 5 september organiseert het Yvonne van Gennip Talent Fonds het Feest voor Talent met als doel inkomsten te werven voor jonge sporttalenten. Yvonne, haar talenten en (ex)topsporters ontvangen u graag voor een feestelijke en exclusieve bijeenkomst in het AZ-stadion in Alkmaar. Boek nu!

PROGRAMMA

Van 17:00 tot 23:00 uur wordt een diner aangeboden, presenteert commentator Andy Houtkamp een sportquiz en kunt u exclusieve items bemachtigen bij de loterij en een veiling. Tevens maakt u kennis met de toppers van de toekomst en bekende (ex)topsporters die het fonds van Yvonne en Talentboek.nl een warm hart toedragen. De presentatie is in handen van Peter Heerschop.

BOEK NU EEN TAFEL

Aan bedrijven en andere gezelschappen wordt aangeboden om een tafel te boeken voor zes personen. Aan uw tafel schuift een talentvolle sporter aan en een bekende (ex)topsporter. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde sport en/of (ex)topsporter dan houden we daar graag rekening mee. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Dennis van der geest (judo)
  • Marianne Timmer (schaatsen)
  • Francisco Elson (basketbal)
  • Robert Eenhoorn (honkbal)

Meer informatie en aanmelden via

"Mijn drive is om het voor ieder kind met talent mogelijk te maken om zich optimaal te ontwikkelen, ongeacht de financiële situatie. Wilt u meehelpen? Kom dan naar het Feest voor Talent op 5 september 2019!”

- Yvonne van Gennip -