Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Ilse Kraaijeveld is topsportster en 'topcrowdfundster'
yvgtf.nl | | Nieuws

Ilse Kraaijeveld is topsportster en 'topcrowdfundster'


Ilse Kraaijeveld is topzwemster en 'topcrowdfundster'. 

Ilse Kraaijeveld is op haar 4e begonnen met zwemmen en is op dit moment voormalig Nederlands Kampioen wedstrijdzwemmen. Zij haalt het meeste plezier uit het trainen met haar teamgenoten. Zij combineert haar topsport met studeren. Dit kan mede dankzij de ondersteuning van haar school, de Johan Cruyff College. Met haar bijbaantje is ze ook in het zwembad te vinden. Haar specialiteit in het zwemmen, is de 100m vlinderslag en de lange-afstanden. 

Haar droom en doel? De Olympische Spelen! 

Tevens is zij één van de meest succesvolle crowdfundsters op Talentboek. Het afgelopen jaar haalde ze maar liefst €12.000 op om de kosten voor haar trainingen te kunnen bekostigen. Wij zijn super trots on te zien hoe talenten hun topsport combineren met het ondernemerschap via ons crowdfundplatform Talentboek. Benieuwd naar haar verhaal? Luister dan naar het item van onze partner AllSportsRadio. Luister het interview van Ilse via: 

 
.

Eindhoven Swim Meet - 18 tot en met 20 februari 2022
Het afgelopen weekend heeft Ilse deelgenomen aan de Eindhoven Swim Meet. Ilse deelde haar verhaal met ons: 

"Het afgelopen weekend heb ik deelgenomen aan de ESM (Eindhoven swim meet). Het was mijn eerste lang bad (50m) wedstrijd weer na ruim een jaar. Daar moest ik best wel aan wennen. Ondanks dat ben ik heel tevreden. Op de 50m vlinder zwom ik een tijd van 30.52. Dit was genoeg voor een 9e plek. De 100m vlinder zwom ik in de series 1.09.94. Deze tijd was genoeg om in de middag te starten de in A-finale. Hier eindigde ik uiteindelijk 7e in een tijd van 1.08.93. Een seconde sneller als in de series. Dan de 50m vrij. Ik zwom in de series 29.50. Dit was genoeg voor een B-finale. Uiteindelijk ben ik als 12e geëindigd. Tot slot heb ik de 100m vrij gezwommen. Dit ging helaas niet zo lekker wat zorgde voor een tijd van 1.04.12. Ik eindigde op de 21e plek."

Wil jij ook jouw verhalen delen met ons? Mail dan naar  of stuur een DM op Instagram.