Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Rotterdamse crowdfundpagina voor talent
yvgtf.nl | | Nieuws

Rotterdamse crowdfundpagina voor talent


Wijn zijn trots en blij om te mogen vertellen dat Rotterdam een eigen Talentboek pagina beschikbaar stelt voor Rotterdams talent! 

Speciaal voor het ondersteunen van Rotterdams sporttalent hebben de gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport en Rotterdam Sportsupport een eigen partnerpagina ontwikkeld op Talentboek. Op deze pagina kunnen sporttalenten en teams, sportend en/of wonend in Rotterdam, een Rotterdam-‘badge’ aanvragen en direct aan de slag met een eigen crowdfundingcampagne. Talentboek Rotterdam geeft op die manier dat financiële steuntje in de rug dat een talent goed kan gebruiken op weg naar de top. De Rotterdamse sporttalenten zijn herkenbaar door hun 'Make it Happen' slogan op de Talentboek badge. Wij zijn erg trots en blij met deze samenwerking! 

Yvonne van Gennip zegt: "Talent mag wegens financiële tekortkoming niet verloren gaan! Op deze manier bieden wij Rotterdamse talenten de kans zich verder te ontwikkelen en hun sportieve dromen na te jagen."

Karateka en Sporttalent van het jaar 2021 in Rotterdam, Ricardo Franken (15 jaar oud & te zien op de foto), is één van de talenten die al een crowdfundingscampagne gestart is. Zijn ultieme droom is om deel te nemen aan de Olympische Spelen. Om dat doel te bereiken wil hij eerst naar zoveel mogelijk internationale toernooien om ervaring op te doen en zichzelf uit te dagen. Daar zijn de nodige kosten mee gemoeid. Met een campagne op Talentboek hoopt hij het benodigde bedrag sneller binnen te halen.

Lees meer via de website van Rotterdam Topsport.Kai Werff, een karate talent uit Rotterdam, deed zijn verhaal op de radio van ALLSportsRadio. Luister mee via: