Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:YVGTF heeft update en is klaar voor de toekomst!
yvgtf.nl | | Nieuws

YVGTF heeft update en is klaar voor de toekomst!


YVGTF.nl, hét platform voor het ondersteunen van sporttalent, heeft recent een aanzienlijke upgrade ondergaan dankzij de expertise van Smackitcreations.com. Al sinds 2013 is Smack it Creations nauw betrokken bij YVGTF en is het de ontwikkelaar van het crowdfundingplatform. "Deze upgrade heeft ons meer dan een jaar voorbereiding gekost en is vandaag succesvol geïmplementeerd, het is iets waar we onnoemelijk trots op zijn." aldus Pieter Bos, eigenaar van smackitcreations.com

De nieuwste versie van het systeem biedt tal van voordelen voor zowel de beheerders als de eindgebruikers van de site. Dankzij de verbeterde gebruikersinterface is het beheer van inhoud, geldstromen en crowdfunding intuïtiever en efficiënter. Voor talenten en hun supporters resulteert dit in snellere laadtijden en een verbeterde (mobiele) ervaring, waardoor ze altijd en overal toegang hebben tot essentiële informatie en updates. 

Met de upgrade zijn de prestaties van de website aanzienlijk verbeterd. Dit zorgt voor een snellere gegevensverwerking en een soepelere gebruikerservaring, en nóg veiligere geldstromen, cruciaal voor de vele sporters die afhankelijk zijn van de site voor hun crowdfundingcampagnes en ondersteuning. Veiligheid en privacy  is altijd een topprioriteit bij smackitcreations. De nieuwste versie van het platform bevat de meest recente beveiligingsupdates, wat zorgt voor een verhoogde bescherming tegen potentiële bedreigingen. Dit is essentieel om de gegevens van sporttalenten en hun supporters te beschermen.

Het crowdfundinggedeelte van YVGTF.nl is eveneens vernieuwd, wat resulteert in een gebruiksvriendelijker platform voor donateurs en projectbeheerders. Met verbeterde functies kunnen sporttalenten nu nog effectiever de benodigde middelen verzamelen om hun doelen te bereiken en hun sportcarrière te bevorderen.

Dankzij de inzet van het hele team blijft YVGTF.nl een voorloper in de ondersteuning van sporttalent, met technologie die klaar is voor de toekomst en de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt.